Over ons

Misschien bent u binnenkort onze gast en aangezien we elkaar waarschijnlijk niet zullen ontmoeten, leek het ons aardig om op deze plek kort te vertellen wie we zijn. Wij zijn de Familie Zijlstra en komen uit het gezellige Sneek. Samen met onze hond wonen we dichtbij hartje centrum. Wij hebben twee kinderen en drie kleinkinderen die allemaal dichtbij ons wonen.

Sinds begin 2017 genieten we van ons pensioen. We houden van reizen, theater, restaurantjes bezoeken, dit veelal samen met vrienden en natuurlijk houden wij van wandelen in het bos.

Eerder hebben we 10 jaar lang een huisje elders in het fonteinbos gehad. Nadat we in 2016 ons vorige huisje in het fonteinbos hadden verkocht met gedachte dat we toe waren aan iets anders, bleek dit niet het geval. Veel heimwee en verlangen terug naar het fonteinbos hebben we gehad. Sinds april 2018 zijn wij trotse eigenaren van De Karekiet.

Mogelijk heten we u binnenkort van harte welkom in ons heerlijke vakantiehuis op een van de mooiste plekken in Nederland. In het Gaasterlandse bos en tussen de Friese meren.

Met hartelijke groet Eelke en Renee Zijlstra.


 

Bezig met laden