Het huis

hDe Karekiet42 is een gezellig en ruim opgezet vakantiehuis voor zes personen. Het huis wordt omringd door een grote bostuin met veel privacy. In enkele stappen staat u midden in het bos. Eind 2018 hebben we besloten om de karekiet42 grondig op te knappen. We hebben gekozen voor prachtige, nieuwe, sterke en degelijk meubels. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe matrassen en beddengoed. Kortom bijna het complete huis is gerenoveerd. Zit- en eetkamer
De zitkamer is heerlijk licht en door het vele glas is er volop uitzicht op het bos. Zowel in de prachtige zitkamer als in de gezellige eetkamer is ruim voldoende plaats voor 6 personen. In beide vertrekken staan prachtige nieuwe, en degelijke meubels. Buiten het feit om dat de woonkamer er prachtig uitziet, zitten de meubels ook nog eens fantastisch. Naast de gezellige zespersoons eettafel en heerlijke woonkamer is er ook een kinderstoel aanwezig. U kunt gebruik maken van een flatscreen TV en dvd speler. Vanzelfsprekend is er wifi beschikbaar, sinds eind 2018 extra sterk i.v.m. plaatsen van versterker!!Sinds december 2018 is de karekiet42 voorzien van een nieuwe keuken. De prachtige keuken met prachtig granieten blad. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, oven, magnetron, ijskast, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat. In de bijkeuken staat een wasmachine en een droger waar u "gratis" gebruik van mag maken.  

Badkamer

De badkamer bevindt zich op de begaande grond en is voorzien van een ligbad en een aparte douch cabine. De toilet is apart van de badkamer. 

Drie slaapkamers
De vakantiewoning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. Aan de gehele linkerkant van de boven verdieping bevindt zich de grootste slaapkamer. Hier staat een heerlijk tweepersoons box-spring bed, voorzien van nieuwe matrassen, deze kan niet uitelkaar worden geschoven. Tevens staat hier een ledikantje en een wastafel met kraan is aanwezig.

Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden die van elkaar geschoven kunnen worden. Ook is op de eerste verdieping is een toilet aanwezig. 

Fietsen
Dichtbij het fonteinbos in het dorp zit een fietsenverhuur (5 min. lopen)

Parkeren
De vakantiewoning heeft een eigen oprit met plaats voor twee auto’s. Verder is er genoeg gelegenheid om meerdere auto's te parkeren op het vakantiepark.

Omgeving

In de omgeving van het vakantiehuis kunt u onder andere windsurfen, zwemmen (indoor/outdoor) en natuurlijk fietsen op de meest prachtige fietsroutes door de Gaasterlandse bossen. 

Speeltuin
Op het park bevinden zich meerdere speeltuintjes, tennisbaanen en tennistafel. 

 
Bezig met laden